Vendégeink kérdései

Hozzunk ágyneműt?

A szállás ára tartalmazz a friss ágyneműt. Törölközőt azonban nem biztosítunk.

Az autópályáról Mezőkövesdnél letérve merre jöjjünk?

Szomolyán át érkezzenek, mert ott jobb az út minősége.

Mikor lehet érkezni és mikor kell elhagyni a szállást?

Ez mindig egyeztetés kérdése. Ha nincs szoros turnusváltás, akkor nem szükséges 11:00-kor elhagyni a szállást. Érkezni a megbeszélt napon egyeztetés szerint bármikor lehet.

Fizethetünk SZÉP kártyával?

Igen, elfogadjuk a SZÉP kártyát.

Reggelit tudnak adni a szálláshoz?

Reggelit nem tudunk biztosítani, de a közelben található bolt, ahol a reggeli beszerezhető.

Vendégeink véleménye

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#10 - Katona Tamás2017.05.09. 06:34

Nagyon jól éreztük magunkat. Külön jó volt, hogy a ház közel esett Síkfőkúthoz, az erdőhöz, a természethez. A falu csodás, komolyan elgondolkodtunk, hogy ideköltözünk. Üdv Magdikáéknak.

#9 - Kónya Ernő2016.04.26. 09:17

Szép, tiszta szállás. Mi 6-an voltunk ott és nagyon jól éreztük magunkat! Köszönettel és üdvözlettel a háziaknak, Kónya Ernő és a kis csapat

#8 - Széplaki Enikő2014.07.10. 10:08

Köszönjük szépen a szíves vendéglátást, remekül éreztük magunkat. A szobák tiszták, barátságosak. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen minőséget kaphatunk ennyiért. Péternek köszönjük a borkóstolást, élmény volt!! Csak ajánlani tudom!

#7 - Éles Éva2012.06.29. 22:16

Pár nagyon szép napot töltöttünk itt el. A szállással nagyon meg voltunk elégedve, Csendes, tiszta, barátságos. Senki nem zavart bennünket. A környék igazi kiránduló hely. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

#6 - Bera Sándor2010.10.13. 21:56

Egy hosszú hétvégét töltöttünk Noszvajon. Kilenc zajos, borszerető borbarát.Kitűnő vendéglátással és remek borkóstolóval láttak el bennünket. A környék gyönyörű kirándulóhely. Mindenkinek ajánlom, ide legalább egyszer el kell jönni.

#5 - Rohonczi Gábor2010.06.06. 15:06

Szerintem az ország egyik legszebb helye.Évente szoktunk ide jönni barátainkhoz,Sárbogárdról,250km.Nagyon kedvesek itt az emberek,remek programok közül lehet válogatni.Remélem az idén nyáron is sikerül eljutni ide.Addig is üdv a Noszvaji ismerősöknek,és ismeretleneknek.Rohonczi Gábor,reni,Gergő.

#4 - Palo2010.06.03. 17:58

Nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek a vendégházat és persze a vendéglátókat. Nagyon jól éreztem magam a barátaimmal a vendégházban, a faluban, a kiváló borokat felvonultató és igazi falusi konyhát kínáló borospincékben, a környék túraútvonalain, a falu látnivalóinak és érdekességinek megtekintése közben és még hosszan sorolhatnám, miért érdemes egy hosszú hétvégére vagy akár nyaralásra ellátogatni a noszvaji hercegdűlő vendégházba.

#3 - Tobeek2010.05.06. 18:43

Szintén ősszel jártam a csodálatos környéken. A szállás csendes és jó környéken van . A házigazdák nagy örömmel fogadták cseppet sem csendes társaságunk és meginvitáltak pincéjükbe is . Az éjszakákat kellemes borozgatással töltöttük.Napközben programok séta,pancsi ....tökéletes kikapcsolódás

#2 - Wasa2010.05.01. 00:15

Késő ősszel látogattunk el Noszvajra baráti társaságommal. A szállással és a vendéglátással maximálisan meg voltunk elégedve. A házigazda egyik este meginvitált minket saját pincészetébe, ahol néhány igazi noszvaji különlegességhez lehetett szerencsénk. Másnap a közeli Bogács termálfürdőjében pihentük ki az előző napi "fáradalmakat". Ha lehetőségünk lesz rá az idén is szívesen visszalátogatunk majd egy pár napra.

#1 - Barnák Gábor2010.04.30. 15:37

A kemencés ételek és pince napokon szálltunk meg itt először. Tiszta, kényelmes, otthonos vendégház, külön bejárattal és külön fürdővel az emeleten, és takaros szalonnasütővel az udvaron. Kisebb csoportnak is remek szállás, egyszerű parkolással, síkfőkúthoz és a túrista útvonalakhoz közel, és egy kellemes, nyár esti, józanító séta távolságában a pincesoroktól.