Vendégeink kérdései

Fizethetünk SZÉP kártyával?

Igen, elfogadjuk a SZÉP kártyát.

Hozzunk ágyneműt?

A szállás ára tartalmazz a friss ágyneműt. Törölközőt azonban nem biztosítunk.

Hány fő fér el a vendégházban?

Vendégházunk 9 fő részére biztosít kényelmes szálláshelyet, mindezt egy 2, egy 3 és egy 4 ágyas szobában.

Az autópályáról Mezőkövesdnél letérve merre jöjjünk?

Szomolyán át érkezzenek, mert ott jobb az út minősége.

Mikor lehet érkezni és mikor kell elhagyni a szállást?

Ez mindig egyeztetés kérdése. Ha nincs szoros turnusváltás, akkor nem szükséges 11:00-kor elhagyni a szállást. Érkezni a megbeszélt napon egyeztetés szerint bármikor lehet.

Noszvaj Húsvét 2016

 

Noszvaj Húsvét 2016

Gyere Noszvajra húsvétozni, hogy az egész család még jövőre is azt emlegesse: milyen jó volt Noszvajon! 2 napon át szórakozhattok a faluban aktívan, sétálva, lazulva, eszegetve-iszogatva, nézelődve kedvetekre!

Húsvét vasárnap 2016.03.27-én

TOJÁSVADÁSZAT az iskola udvaráról indul 10.00-től regisztrálhatnak a Tojásvadászaton résztvevő csapatok: családok, baráti társaságok. Akiknél fontos az időtényező, most az extrém kategóriában is indulhatnak!
A tojások keresése közben nem csupán kirándulhatnak a résztvevők, 
hanem érdekes helyszíneken, vidám feladványok és falusi vendégvárás közben gyűjthetnek élményeket. Idén feledésbe merült húsvéti játékokat szeretnénk feleleveníteni a tojáspontokon.

III.OXIGÉN TEREPFUTÓVERSENY is az iskola udvaráról indul, 8.00-tó kezdődik a futók regisztrációja. A verseny védnöke Németh Csaba ultrafutó. Két távon lehet indulni: 1 kör 13 km vagy 2 kör 26 km. A versenyzők komoly nyereményekre számíthatnak az Oxigén Hotel****SUPERIOR&Family@Spa jóvoltából! 4 kategóriában hirdetünk fődíjat. Váltóban is lehet futni!

Húsvét hétfőn  2016.03.28-án 10.00-16.00

HÚSVÉTI VENDÉGVÁRÁS A GAZDAHÁZBAN

Itt a hagyományoké lesz a főszerep! A Gazdaházi belépő megváltásával megnézheti a Törökvész Vitéz, avagy Vitéz László és a törökök című bábjátékot; az Avas Néptáncegyüttes egész napos műsorát táncházzal, a palóc húsvéti hagyományok megelevenítését, viseletbemutatót. Kézműves foglalkozás, múzeumpedagógiai játékok várják a kicsiket. Az udvaron kézműves vásár a rendezvény ideje alatt. Természetesen vásárolhatnak a kemencében sült kalácsokból, valamint termelői árakon közvetlen a termelőktől kézműves élelmiszereket.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

vissza