Vendégeink kérdései

Hozzunk ágyneműt?

A szállás ára tartalmazz a friss ágyneműt. Törölközőt azonban nem biztosítunk.

Mikor lehet érkezni és mikor kell elhagyni a szállást?

Ez mindig egyeztetés kérdése. Ha nincs szoros turnusváltás, akkor nem szükséges 11:00-kor elhagyni a szállást. Érkezni a megbeszélt napon egyeztetés szerint bármikor lehet.

Hány fő fér el a vendégházban?

Vendégházunk 9 fő részére biztosít kényelmes szálláshelyet, mindezt egy 2, egy 3 és egy 4 ágyas szobában.

Fizethetünk SZÉP kártyával?

Igen, elfogadjuk a SZÉP kártyát.

Az autópályáról Mezőkövesdnél letérve merre jöjjünk?

Szomolyán át érkezzenek, mert ott jobb az út minősége.

Noszvaj Húsvét 2016

 

Noszvaj Húsvét 2016

Gyere Noszvajra húsvétozni, hogy az egész család még jövőre is azt emlegesse: milyen jó volt Noszvajon! 2 napon át szórakozhattok a faluban aktívan, sétálva, lazulva, eszegetve-iszogatva, nézelődve kedvetekre!

Húsvét vasárnap 2016.03.27-én

TOJÁSVADÁSZAT az iskola udvaráról indul 10.00-től regisztrálhatnak a Tojásvadászaton résztvevő csapatok: családok, baráti társaságok. Akiknél fontos az időtényező, most az extrém kategóriában is indulhatnak!
A tojások keresése közben nem csupán kirándulhatnak a résztvevők, 
hanem érdekes helyszíneken, vidám feladványok és falusi vendégvárás közben gyűjthetnek élményeket. Idén feledésbe merült húsvéti játékokat szeretnénk feleleveníteni a tojáspontokon.

III.OXIGÉN TEREPFUTÓVERSENY is az iskola udvaráról indul, 8.00-tó kezdődik a futók regisztrációja. A verseny védnöke Németh Csaba ultrafutó. Két távon lehet indulni: 1 kör 13 km vagy 2 kör 26 km. A versenyzők komoly nyereményekre számíthatnak az Oxigén Hotel****SUPERIOR&Family@Spa jóvoltából! 4 kategóriában hirdetünk fődíjat. Váltóban is lehet futni!

Húsvét hétfőn  2016.03.28-án 10.00-16.00

HÚSVÉTI VENDÉGVÁRÁS A GAZDAHÁZBAN

Itt a hagyományoké lesz a főszerep! A Gazdaházi belépő megváltásával megnézheti a Törökvész Vitéz, avagy Vitéz László és a törökök című bábjátékot; az Avas Néptáncegyüttes egész napos műsorát táncházzal, a palóc húsvéti hagyományok megelevenítését, viseletbemutatót. Kézműves foglalkozás, múzeumpedagógiai játékok várják a kicsiket. Az udvaron kézműves vásár a rendezvény ideje alatt. Természetesen vásárolhatnak a kemencében sült kalácsokból, valamint termelői árakon közvetlen a termelőktől kézműves élelmiszereket.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

vissza