Vendégeink kérdései

Fizethetünk SZÉP kártyával?

Igen, elfogadjuk a SZÉP kártyát.

Hány fő fér el a vendégházban?

Vendégházunk 9 fő részére biztosít kényelmes szálláshelyet, mindezt egy 2, egy 3 és egy 4 ágyas szobában.

Reggelit tudnak adni a szálláshoz?

Reggelit nem tudunk biztosítani, de a közelben található bolt, ahol a reggeli beszerezhető.

Mikor lehet érkezni és mikor kell elhagyni a szállást?

Ez mindig egyeztetés kérdése. Ha nincs szoros turnusváltás, akkor nem szükséges 11:00-kor elhagyni a szállást. Érkezni a megbeszélt napon egyeztetés szerint bármikor lehet.

Hozzunk ágyneműt?

A szállás ára tartalmazz a friss ágyneműt. Törölközőt azonban nem biztosítunk.

Noszvaj Húsvét 2014

 

Noszvaj Húsvét 2014

Újra közeleg a Húsvét, ami VASÁRNAP (2014.04.20.) nálunk egyet jelent a Noszvaji Tojásvadászattal. Hatalmas élmény mindenkinek, korra, nemre való tekintet nélkül, aki aktívan és jó levegőn szeretné eltölteni a hétvégéjét.

TOJÁSVADÁSZAT közben nem csupán kirándulhatnak a résztvevők, hanem izgalmas nyomozásban és aktív programokban is gyűjthetnek élményeket . (Ilyen például az íjászkodás, a célbadobás, kisállatsimogatás, helyi ízek kóstolása...) A Noszvaji Nagy Tojásvadászat új kategóriája az OXIGÉN TEREPFUTÓVERSENY(FŐVÉDNÖKE NÉMETH CSABA ULTRAFUTÓ), amely a falut ölelő erdei utakon vezet. Két távon lehet indulni: 1 kör 16 km vagy 2 kör 32 km. A versenyzők komoly nyereményekre számíthatnak az Oxigén Hotel****&ZenSpa jóvoltából!

HÉTFŐN (2014.04.21.) a hagyományoké a főszerep. A megújult noszvajiGAZDAHÁZBAN hagyományos húsvéti vendégvárásra készülünk; néptánccal, zenével, kemencés süteményekkel, kézműves vásárral, gyerekszínházi előadással, Margó néni kézműves foglalkozásával.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

vissza